co stało się dzisiaj już się stało
nic nowego stare baśnie legendy
wszystko wokół bywa historią
nadchodzi zima i będzie jej koniec
zapomnij o krzywdach ludzi
zaloguj się na nowym świecie
lepiej nie mówić lepiej nie ufać
nikomu jedynie zapaść się w sobie
odpłynąć nie zabierając nic prócz tlenu