Pożegnanie.

Olee

Żegnaj , aż żegnaj kochany,

nadszedł czas pożegnania.

Muszę serca wyleczyć rany,

braku miłości i pożądani

 

Nie doceniłeś miłości,

która wniosła zmiany.

Nie ma  w nas radości,

nie czujemy się kochani

Olee
Olee
Wiersz · 23 stycznia 2023
anonim