Odkryj swoje pragnienia
w ten wieczorny dzień
połącz miłością serca
zanim pogrąży cię sen
Pokochaj tak
by blask rozjaśnił
chwile tej namiętności
wśród błękitnych gwiazd
oświetlających piękno
twojej postaci.
Odkryj swoje pragnienia
w ten wieczorny dzień
połącz miłością serca
zanim pogrąży cię sen
Pokochaj tak
by blask rozjaśnił
chwile tej namiętności
wśród błękitnych gwiazd
oświetlających piękno
twojej postaci.
We netu tevhores nedsu
Te'łtse we stómyu ecrhy
neme prere'get net nehsenya
Stómits kobye
skalbyes zorsnahet
liżvhy de tehemnyas
dorvse te'kiłbes zdakvhyż
tałsveta ke'pnesost
de teha pretasostes