Wśród błękitnych gwiazd

Krzysztof Kowalski.

Odkryj swoje pragnienia
w ten wieczorny dzień
połącz miłością serca
zanim pogrąży cię sen

 

Pokochaj tak
by blask rozjaśnił
chwile tej namiętności
wśród błękitnych gwiazd
oświetlających piękno
twojej postaci.

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Krzysztof Kowalski.
Krzysztof Kowalski.
Wiersz · 24 stycznia 2023
anonim
  • Semlus Sertus
    Tyrktse vehs harnephy
    We netu tevhores nedsu
    Te'łtse we stómyu ecrhy
    neme prere'get net nehsenya

    Stómits kobye
    skalbyes zorsnahet
    liżvhy de tehemnyas
    dorvse te'kiłbes zdakvhyż
    tałsveta ke'pnesost
    de teha pretasostes

    · Zgłoś · 1 rok temu
  • Mithril
    ...dżizas

    · Zgłoś · 1 rok temu