***

olaf77

Słońca blask

i Księżyca,

tysiące gwiazd

na jej licach,

słodkie wino

i paląca gorzała.

Wśród tylu ludzi

ludzki wrak,

przed nim

zatarty szlak,

Objuczony.

olaf77
olaf77
Wiersz · 27 stycznia 2023
anonim