Bóg stworzył człowieka, diabeł demony
Nobel wymyślił dynamit, Albert atomową
ludzie lecą w kosmos, cudzołóżcy w bok
świat odkrywania wart, warto żyć
bądźmy światkami dobra, zła w dzień, noc
co stworzył Bóg zniszczy człowiek
mały chłopek roztropek
broń inteligenta producenci jej
podacie zbawieni inteligenci
bestia wszędzie miesza we łbie
kucharzy, fałszywy kaznodzieja