Prawdziwa wiara

Marek Kierus

 

suche drzewo

blask liścia

ostatni zielony

**

opuszczone strychy

koty miauczą w piwnicy

zamarznięte dachy

***

prawdziwa wiara

modlitwa bez słów

głos w cisze nieba

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 1 głos
Marek Kierus
Marek Kierus
Wiersz · 29 stycznia 2023
anonim