Głowa pełna światła
geny wyśmienite
- super
tylko
grunt kanciasty
stopy gniotą kanty ostre
hej - artysto...
smak ironii z boku leci
gasi lampy wszystkie
- nie...
jest bateria
czuwa i wiatraki żywe kręcą
o tak - nie ma lekko
i tu trzeba
skrzydeł mocnych
- czasem trochę trzeszczy...