Razem smutni i samotni
Tylko ty i ja nikt inny
Wzrokiem sobie spoglądamy
Lecz nie wiem co ci
Kto cię skrzywdził?
Mówisz ze my razem
Oboje zranieni tak okropnie
Razem liżemy swoje rany
Szukaliśmy swoje dobro
i mamy tylko siebie
Gdy ty umrzesz ,ja również umrę
Jeśli chcesz żyć , ja także z Tobą przeżyje
Gdy skoczysz to ja też
Związani bliznami
W łzach całujesz mnie
Rozpalając mój żar
i dziele się z nim dla Ciebie
By w mrozie nie zginąć
Razem tworząc nową historie
Zmoczona w czerwonym i napisane na czarno
Historii krwi , blizn i zrozumienia