Jest coś co nikt na to nie poradzi
Starasz się to wypełnić
Jednak czasem nie wiesz czym
Niekiedy ci się udaje jednak nie na długo
Zazwyczaj wtedy jesteśmy bezradni
Próbujemy tego uniknąć i czymś się zająć
Bez tego nie poczujesz że chce ci się jeść lub pić
A z tym samo w sobie bez potrzeb , niszczy
Od środka i zewnątrz,
Prowadząc do zastoju w myślach
Sam też teraz czuję pustkę
Gdy dalej nie wiem co tu dodać