Człowiek bez ludzi się łudzi i nudzi
Że zawsze da radę sam
Bez hobby bez potrzeb
Myśląc że niczego mu nie trzeba
Życie bez niczego
Wyobrażasz sobie to?
Życie sam jak palec
Gdzie wszędzie pustki
Gdzie słychać tylko bicie swego serca i wiatr
Na dłuższą metę oszaleć można
Człowiek potrzebuje ludzi
Chociaż przyjaciela , rodzinę
Pasje i wykształcenie by rozwinąć się
By pozostawić po sobie ślad
Oraz pamięć i dobre chwile