Obiecujesz gwiazdkę z nieba
Mówisz że będziesz , nie uciekniesz
Zostaniesz na dłużej
Rozumiem twój czas
Dlaczego jednak jest inaczej
Mówisz że mnie rozumiesz
Jednak mało o mnie wiesz
Liczy się tylko twoja korzyść?
Co nie tak robię? Mówisz ze wspierasz
Lecz mało obchodzi cie mój stan
Dla ciebie uśmiech ważniejszy
Czy szczery czy sztuczny
Nie wiesz jednak , jak to jest
Gdy na odległość mało czuć
Po co brałaś mą litość?
To tylko kłamstwa
Tylko głupia groteska
Iluzja, chwila pełen rozczarowań
Co teraz jest prawdziwe na żywo?