Idealne wyczucie czasu
Ubiór- zadbany ,estetyczny
Najedzony, wyspany
Dotarł jeszcze przed czasem
By zdążyć jeszcze zawiązać sobie buty
Mówi w odpowiednim czasie
Stuprocentową ma aktywność
Jak i frekwencja na wszystkich lekcjach i w pracy
Wszystko prawidłowo
Same bardzo dobre oceny i maksymalne wyniki
Na każdych egzaminach
Drobna odchyłość od perfekcji?
Nie może być
To jego jedyny lęk
Wszystko musi się udać
Wszystko musi być
Jak nie po jemu to w ogóle
Wszystko jak w zegarku musi grać
Gimnastykuje się by wyszło mu
zgodnie z planem , tylko...
Czy łatwo mu tak cały czas ? Nie
Czy nigdy mu się to nie nudzi? Tego nie wie nikt
Wszystko nie musi być idealne
Czasem coś nieidealnego
Coś nowego
Może nas wyzwolić od rutyny
Wbić do góry choć na chwilę
Zawsze to coś innego