„Brakuje mi Ciebie”

Szymon Kuliński

 

Ty co dla mnie byłeś nadzieją

Ciepłem i czułym gestem

Dałeś mi szczęście

Ust smak i dotyk twój

Dałam ci wszystko

Lecz wiem że mało

Mało o Tobie wiem

I chce cię zrozumieć

Chce z tobą być i wino pić

Wspólnie spać i leżeć co noc

Jednak wiem , za późno

I z każdym dniem z pamięcią

Brakuje mi Ciebie

Szymon Kuliński
Szymon Kuliński
Wiersz · 31 stycznia 2023
anonim