Miłość to coś niesamowitego
Narkotyk dla zakochanych
Rozweseli , uspokaja
Rozpala i wciąga
Kusi mięśniami i szpilkami
Oczkami kokietuje
Bicepsami szpanuje
Miłość bez granic
Im więcej tym przyjemniej
Lecz proszę
Nie gaś jej przy pierwszym razie
Gdy już pocałujesz mnie
Miłość ach miłość
Bez niej ciężko żyć
Zraniony z desperacją szuka
Kto ją zrozumie ,
Gorzej na odległość mówią
Lecz nie wiedzą ,nie czują
Gdy nie liczą się kwiaty i obietnice
Gdy myślisz ze miłość to seks
To jesteś w błędzie ,
Miłość dziwne zjawisko
Miłość wtedy gdy wsparcie jest ,
Gdy w zimie ktoś przytuli,
poczuć się bezpiecznie
Zrozumieć , a może zapomnieć?
Uczymy się niej cały czas
Starając się razem , lub sam dla drugiej
Nie ma co się śpieszyć, nikt nas nie goni
Czas poznania , wspólne chwile tematy
Mimo odległości , mimo innych spraw
Miłość może wybaczyć
Ale i zranić , gdy ogień przygasa
Zostawiając bliznę i nie mów
nie mów ze jesteś ciężarem
Miłość nadal zaskakuje , czy dobrze czy źle
Lecz w niej jesteście razem