„Zapomnieć”

Szymon Kuliński

 

Pije by zapomnieć

Palę by się nie przejmować

Biorę bo inni też biorą

Wale ale z tobą gdy ty o mnie myślisz

Kocham być z Tobą

Inni biorą , palą , piją

A ciebie tylko ciebie mi potrzeba

Jesteś moim narkotykiem

Jak dla ćpuna kokaina

Dla palacza Marlboro

Dla chlora promocja piw

Wiem jestem dziwny

Szaleje za tobą

I ciągle chce ciebie więcej

Szymon Kuliński
Szymon Kuliński
Wiersz · 31 stycznia 2023
anonim