„Brak weny”

Szymon Kuliński

 

 

Gdy pusto w środku

Gdy brak pomysłu

Bez tremy , bez sceny

Nie dziś , to jutro

Gdyby to takie proste

Gdy brak natchnienia

Brak weny

Gdy siły i chęci

Gdy nieznajoma mnie nęci

Gdy czas wolno leci

Wena przyleci, chwila dwie

Nie musi to być dużo

Czasem zacząć to cud

A z czasem nic nie szkodzi

Brak weny , bez tremy , bez sceny

 

 

 

Oceń ten tekst
Szymon Kuliński
Szymon Kuliński
Wiersz · 31 stycznia 2023
anonim