Gdy pusto w środku
Gdy brak pomysłu
Bez tremy , bez sceny
Nie dziś , to jutro
Gdyby to takie proste
Gdy brak natchnienia
Brak weny
Gdy siły i chęci
Gdy nieznajoma mnie nęci
Gdy czas wolno leci
Wena przyleci, chwila dwie
Nie musi to być dużo
Czasem zacząć to cud
A z czasem nic nie szkodzi
Brak weny , bez tremy , bez sceny