„Cień przeszłości i przyszłości”

Szymon Kuliński

 

Zmiany czas

Obudzić się z koszmaru który męczy

Męczy twoją biedną duszę

Uwolnij się od myśli

Pozwól ulżyć duszy

Pozwól jej mówić

Bez maski żyj

Bo co tu kryć? Urodą nie szkodzisz

Rozumem pozwól zagłębiać co nieznane

Zagojone rany , ślady blizn

Ślady przeszłości

A przed nami poza mgłą

Ślady przyszłości

 

 

 

Oceń ten tekst
Szymon Kuliński
Szymon Kuliński
Wiersz · 31 stycznia 2023
anonim