Zmiany czas
Obudzić się z koszmaru który męczy
Męczy twoją biedną duszę
Uwolnij się od myśli
Pozwól ulżyć duszy
Pozwól jej mówić
Bez maski żyj
Bo co tu kryć? Urodą nie szkodzisz
Rozumem pozwól zagłębiać co nieznane
Zagojone rany , ślady blizn
Ślady przeszłości
A przed nami poza mgłą
Ślady przyszłości