Wstręt, obrzydzenie
Bo ktoś inny , nie jest jednolity
Dziwny, wyjątkowy, coś świeżego
Lecz lęk przed zmianą
Dlatego ludzie tego nie trawią
Szufladkowanie , ocenianie
Nie wiedząc jak jest naprawdę
Wrodzony i nabyty od ludzi
I my sami często myślimy
Smutni, wkurzenie ,nie po myśli znów
Wstrętni ludzie , wstrętny świat
Kto to wymyślił?