„Pragnienia”

Szymon Kuliński

 

Cholerne pragnienia

Głupie mylne złudzenia

Wiele bólu do zniesienia

Wiele błędów , wiele łez

Wiesz co to szaleństwo?

Po co przestać?

Jestem zbyt słaby

Weź się w garść powiesz

Nie mogę po prostu

To ze chwila trwa

I potem to minie

Lecz znów będę sam

Wyrwać się z tego chce

Boje się , a chce

Nikt za mnie nie zrobi

A przy fartuchu kartka

Potrzebuje pomoc

Oceń ten tekst
Szymon Kuliński
Szymon Kuliński
Wiersz · 31 stycznia 2023
anonim