Cholerne pragnienia
Głupie mylne złudzenia
Wiele bólu do zniesienia
Wiele błędów , wiele łez
Wiesz co to szaleństwo?
Po co przestać?
Jestem zbyt słaby
Weź się w garść powiesz
Nie mogę po prostu
To ze chwila trwa
I potem to minie
Lecz znów będę sam
Wyrwać się z tego chce
Boje się , a chce
Nikt za mnie nie zrobi
A przy fartuchu kartka
Potrzebuje pomoc