Histologia to kurwa niemyta,
na widok eponimów staje jej pyta.
Jak widzę te nazwy to mnie rozpierdala,
już bym wolał pucować pałe Nadala.
APU?APC?CAM?HEV?PALS?
KUTAS,CYCKI,CIPA,DUPA,METEORYT.
To pojęcia podobne.
Wkurwia mnie zawsze jak ją widze,
Czemu?Bo ją nienawidze?
Nie wiem sam,chyba nie.
Po prostu moje ciało mówi nie.
Co ona mi w sumie zrobiła?
Po za tym że wkurwienie we mnie zrodziła?
Jebać ją?
Lubić ją trzeba,
bo inaczej to się kurwa nie da.