Rezygnacja

Klara Stanek

Zaczyna się dobrze

Wszystko się układa

Nauka jazdy rowerem

Przedszkole

Szkoła

 

 

Tutaj cień pada

 

Smutek

Zmartwienie

Cierpienie

 

Chyba chcesz żyć ale umysł odmawia

Mgła

Ciemność

Skrawki

 

Umysł odmawia

 

Czerwony

Czarny

Biały

Upadasz

 

Klara Stanek
Klara Stanek
Wiersz · 3 lutego 2023
anonim