Korona boża…

Konrad Koper

posiada gwiazdy, serce, krzyż…

oraz grafikę przedstawiającą człowieka.

 

Obok stoi laska wierzbowa.

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 4 lutego 2023
anonim