Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Marek Kierus
Płatek śniegu
Płatek śniegu
Marek Kierus
spadający
płatek śniegu
rozjaśnia ciemność
**
cud w płatku śniegu
kropelka wody na rzęsach
rozjaśnia ciemność
Lubię
Marek Kierus
Wiersz · 5 lutego 2023
Mithril
...dyrdymalizm
Lubię
·
Zgłoś
·
1 rok
Marek Kierus
Mithril ,masz racje, dwa haiku na jeden temat, jest nieporozumieniem, napiszę małą miniaturę…
Lubię
·
Zgłoś
·
1 rok
×
Zgłoś obraźliwe treści