Płatek śniegu ( wersja poprawiona )

Marek Kierus

 

 

Spadający

płatek śniegu

 

 

cud

 

 

kropelka wody na rzęsach

rozjaśnia ciemność.

 

 

Marek Kierus
Marek Kierus
Wiersz · 5 lutego 2023
anonim