Tą piosenkę śpiewam w łazience
pamiętam ten czas, gdy trzymaliśmy się za ręce
Potrafiłam godzinami patrzeć w Twe oczy
wtedy świat wydawał mi się taki uroczy
Powiadają, że co piękne szybko się kończy
nie myślałam, że ta inna nas dziś rozłączy
Pamiętam ten czas gdy stałam w białej sukience
dziś me serce przykryły czarne wieńce
I mimo, że mi wtedy śłubowałeś,
przed Bogiem klamałeś, mnie oszukałeś
Dziś już wiem, że mnie nie kochałeś raczej
bo świat i nasz los potoczyłyby się inaczej
Tą piosenkę śpiewam w łaziene
pamiętam ten czas, gdy trzymaliśmy się za ręce
Teraz każde z nas żyje osobno niestety
Zniszczyły nas te Twoje nieczyste sekrety
Nie wiem czy kiedyś Ci jeszcze wybaczę
Dziś na przyszłości naszej córeczki patrzę
Z nadzieją na lepsze jaśniejsze jutro
Bym z uśmiechem mogła znowu spojrzeć w lustro...