Ocean

Konrad Koper

Płynąłem bezkresnym oceanem.

Usłyszałem dziwną muzykę

i zobaczyłem jasne kręgi.

 

Potem dostrzegłem duży cień w wodzie.

Może to węgorz olbrzymi ?

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 9 lutego 2023
anonim