Coś - jest

Irena Świerżyńska

Chodzi i chodzi

i krąży

 

krąży

 

proszę 

mówię - jeszcze nie pora

 

poczekaj...

 

A on powtarza - jak mantrę

czy wiesz - co czuję

 

i jak

bije serce otwarte...

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 3 głosy
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 11 lutego 2023
anonim
Usunięto 1 komentarz