Literatura

Coś - jest (wiersz)

Irena Świerżyńska

Chodzi i chodzi

i krąży

 

krąży

 

proszę 

mówię - jeszcze nie pora

 

poczekaj...

 

A on powtarza - jak mantrę

czy wiesz - co czuję

 

i jak

bije serce otwarte...


dobry– 3 głosy
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 11 lutego 2023, 11:07
W końcu wczytałem się...
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska 11 lutego 2023, 13:16
O tak - czasami trzeba czekać. Dziękuję.
Andrzej
Andrzej 25 lutego 2023, 00:19
I jak bije serce , otwarte .
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska 25 lutego 2023, 07:09
Dziękuję serdecznie.
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 11 lutego 2023 (historia)

Inne teksty autora

Mrówka pokaże...
Irena Świerżyńska
Życie matki...
Irena Świerżyńska
Tamta cisza dalej gra...
Irena Świerżyńska
Ot - taka zachcianka...
Irena Świerżyńska
Tamte stołki krzywo stały...
Irena Świerżyńska
Jeszcze drzazga w duszy siedzi...
Irena Świerżyńska
Życzenie...
Irena Świerżyńska
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca