Literatura

biegnę przed siebie (wiersz)

Yaro

dokąd zmierza dzień gdy zapada zmrok

słońce spada za horyzont na niebie gwiazdy

wszystko pędzi pędź przed siebie

starczy sił by przebiec przez deszcz życia kres

skryć się przed własnym ego wśród wielu osób

pozostać anonimowym zabrać sekrety ze sobą

czasy zawsze są takie same ludzie bardzo podobni

nie wnosimy nic nowego nie wynosimy nic

zamknięci w skorupie ściśle przylegamy do ściany

nie czas na lament nawet śmierć nie trwa wiecznie

i śmierci nie będzie życie wiecznym pełne miłości

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 12 lutego 2023, 19:03
Świetne fragmenty- lekko niespójne .
przysłano: 12 lutego 2023 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca