Literatura

[DIAMOND MEADOWS-2a] (wiersz)

das

[JEST TO DEFINICJA OKREŚLONE POJĘCIE

DIAMENTOWE SERCE - TO ŚWIADOMOŚĆ
SERCE-NIEZNISZCZALNE-NIEPOKONANE]
TO ZIMOWE SEZONY I ŁĄKI ZA MIASTEM
SZAMAŃSKIE-RYTUAŁY-BUDDYZMU-BON
[TO CHMURA I ŚWIATŁO SŁOŃCA LATEM

 

NA ŚCIANACH BLOKU I NA TYM OSIEDLU

SZAMAŃSKIE-RYTUAŁY-BUDDYZMU-BON
[JUŻ MANTRUJĘ TO DIAMENTOWE-SERCE
TO SĄ KROPLE BUDDYZMU I HINDUIZMU
ESENCJA - POP ART - ESENCJA - NEW AGE

GŁĘBIA-ZAMKNIĘTA-W-KAPSULE-SERCA]

 

 


przysłano: 12 lutego 2023 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca