do (1)

undula

czasem jadąc tramwajem

widzę twarz, pod którą

coś się dzieje

która drży i buczy

jak twoja pralka

ale rzadko

i bardzo wtedy cię chcę

 

o to spytać

Oceń ten tekst
undula
undula
Wiersz · 14 lutego 2023
anonim