[DIAMOND MEADOWS-1c]

das

[MANTRUJĘ-JUŻ-DIAMENTOWE-SERCE
-TO NIEBIESKA WODA ERY WODNIKA]
[MANTRUJĘ TU DZISIAJ DIAMENTOWY
PŁOMIEŃ SEZONY I TE ZIELONE ŁĄKI]
[WZRUSZA-NAS-TO-CO-MA-WZRUSZAĆ
-TO TE ŁĄKI DIAMENTOWY PŁOMIEŃ]

 

YÊN DÄO YÊN DÄO YÊN DÄO YÊN DÄO
YÊN DÄO YÊN DÄO YÊN DÄO YÊN DÄO
YÊN DÄO YÊN DÄO YÊN DÄO YÊN DÄO
YÊN DÄO YÊN DÄO YÊN DÄO YÊN DÄO
YÊN DÄO YÊN DÄO YÊN DÄO YÊN DÄO
YÊN DÄO YÊN DÄO YÊN DÄO YÊN DÄO

 

 

das
das
Wiersz · 15 lutego 2023