Literatura

[DIAMOND MEADOWS-2c] (wiersz)

das

[MANTRUJĘ-JUŻ-DIAMENTOWE-SERCE
-TO NIEBIESKA WODA ERY WODNIKA]
[MANTRUJĘ TU DZISIAJ DIAMENTOWY
PŁOMIEŃ SEZONY I TE ZIELONE ŁĄKI]
[WZRUSZA-NAS-TO-CO-MA-WZRUSZAĆ
-TO TE ŁĄKI DIAMENTOWY PŁOMIEŃ]

 

SÛN BÖN SÛN BÖN SÛN BÖN SÛN BÖN
SÛN BÖN SÛN BÖN SÛN BÖN SÛN BÖN
SÛN BÖN SÛN BÖN SÛN BÖN SÛN BÖN
SÛN BÖN SÛN BÖN SÛN BÖN SÛN BÖN
SÛN BÖN SÛN BÖN SÛN BÖN SÛN BÖN
SÛN BÖN SÛN BÖN SÛN BÖN SÛN BÖN

 


przysłano: 15 lutego 2023 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca