[DIAMOND MEADOWS-2c]

das

[MANTRUJĘ-JUŻ-DIAMENTOWE-SERCE
-TO NIEBIESKA WODA ERY WODNIKA]
[MANTRUJĘ TU DZISIAJ DIAMENTOWY
PŁOMIEŃ SEZONY I TE ZIELONE ŁĄKI]
[WZRUSZA-NAS-TO-CO-MA-WZRUSZAĆ
-TO TE ŁĄKI DIAMENTOWY PŁOMIEŃ]

 

SÛN BÖN SÛN BÖN SÛN BÖN SÛN BÖN
SÛN BÖN SÛN BÖN SÛN BÖN SÛN BÖN
SÛN BÖN SÛN BÖN SÛN BÖN SÛN BÖN
SÛN BÖN SÛN BÖN SÛN BÖN SÛN BÖN
SÛN BÖN SÛN BÖN SÛN BÖN SÛN BÖN
SÛN BÖN SÛN BÖN SÛN BÖN SÛN BÖN

 

das
das
Wiersz · 15 lutego 2023