zera

Yaro

wokół krążą same zera

wiele zer do spełnienia

do szczęścia


brakuje tego jednego

by ziściły się marzenia


małe koło u wozu

jak wentyl by nie uciekło powietrze

by jechało się dalej w luksusowym wnętrzu

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 15 lutego 2023
anonim