Literatura

piosenka o trollach (wiersz)

Yaro

ooo trolle ja pitole
same zera ooo trolle


szkalowany wiersz poeta oszukany
gotowy wziąć wszystko do głowy

nie mierz własną miarą innych
trollu na patrolu jak pies węszy
dreszcz
by dopiec ugryźć choć kęsa


nie dać się złapać napsuć
naszczekać skomleć napluć

 

jejjeje trolle co się dzieje

deszcz pada woda się leje


płaskie mózgi rózgi i po nogach
chamy z chamów leszcze na ląd

płaska ziemia księżyc z dykty dmuchane niebo
wokół przestrzeń trollowisko pośmiewisko


trollejbus chamski autobus z trollami w pełnym składzie
z trzynastką na koszulce  Internet to nie boisko

znam twoje IP ID znam twoje imię

 

przez ekran obudowy chroniony
 zdrowo porąbany w kosmos 

 w głowie motyle chora nienawiść

słowo o słowie bity w ciemię 

 


niczego sobie+ 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 18 lutego 2023, 10:43
Jeden z lepszych...
Mithril
Mithril 18 lutego 2023, 13:11
...arcyżale grafomana
19 lutego 2023, 08:46
zmienia sie perspektywa, gdyby taki troll miał przytoczyć własne „szepty twórczości” ;) pozdrowienia.
przysłano: 18 lutego 2023 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca