wieczność

000p

bogowie kręcą    
wciąga 
wir 

 

w ogrodzie bożym 
urodzaj
z kwitnącego letargu

 

znoszą pszczółki nektar
będzie miód 
na półce    

 

z waty ubitej brawami  

 

 

000p
000p
Wiersz · 19 lutego 2023
anonim