Wiosenna

Marek Kierus

   

 

wiosenna zieleń
bujna trawa, liście drzew
mech i dach miłości

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Marek Kierus
Marek Kierus
Wiersz · 22 lutego 2023
anonim