Tyle myśli
świat kosmaty dziury kręci
niby - jasność
księżyc mruga
tylko w środku coś się plącze
sen przerywa
kamień leży - tu nie pęka
gniecie
gniecie
kropla
zmyje - płynie w ciszy
zimno
zimno - teraz koła kręć na lodzie
cieplej będzie...