INTELIGENCJA W CIELE BRYTU

marcin_korpanty_wiersze

Szkoda, że Państwo tego nie słyszeli.
 

Powiedział do mnie, jak mawiał oskarowy klasyk:
„Pokaż mi kasę”.
 

Naturalnie odparłem, tam są drzwi,
korytarzem prosto, drugie na lewo.

 

Oceń ten tekst
marcin_korpanty_wiersze
marcin_korpanty_wiersze
Wiersz · 23 lutego 2023
anonim