To nie była najpiękniejsza historia miłosna. Ale nie jest to zwykła historia o dwóch osobach które się kochają. To historia o osobach które na krótką chwilę zmieniły swoje życia. Zmieniły w dwie małe nieskończoności.
To nie była najpiękniejsza historia miłosna. Ale nie jest to zwykła historia o dwóch osobach które się kochają. To historia o osobach które na krótką chwilę zmieniły swoje życia. Zmieniły w dwie małe nieskończoności.