Wzrok wpatrzony - słońce moje
nowe sieje
ciepło daje
przytul
przytul
uśmiech słodki - odwzajemniony
jedna trasa w ciszy puka
taki czas
będzie
będzie - raj i niebo
jeszcze trochę i urosną
ząbki drugie
nowe
i w cieniu coś pączkuje
tu bez wiosny i bez planu
a - to rogi wyskoczyły
dusza
huczy - nie te zabawki
czy
już się ścieli
koniec ery bliskiej matki...