Literatura

ZIELONA KARTA TAROTA #2 (wiersz)

das

w talii tarota karta STRAŻNIK to karta WISIELEC
[aktualnie oglądam filmy triki Georgesa Mélièsa°
sekwencje kadry the astronomer's dream r 1898
the impossible voyage r 1904 powoli płynie czas]
wcześniej zakończyłem wszystkie swoje sprawy°
ZIELONA-KARTA-TAROTA to karta OGIEŃ-JHWH

 

w talii tarota karta STRAŻNIK to karta WISIELEC
[zostawienie rzeczy które wcześniej były ważne°
pełna akceptacja aktualnej sytuacji stanu rzeczy
czerpanie siły ze spraw które zostały zamknięte]
a kontemplacja geometrii wewnętrznego świata°
ZIELONA-KARTA-TAROTA to karta OGIEŃ-JHWH

 


przysłano: 2 marca 2023 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca