Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Yaro
niegodny
niegodny
Yaro
niegodny rozwiązać rzemyk
u sandałów Twoich
za mało odwagi by iść za Tobą
oddać życie za przyjaciół
z miłości umrzeć na krzyżu
Lubię
Yaro
Wiersz · 4 marca 2023
×
Zgłoś obraźliwe treści