Zawiał silny wiatr od wschodu,
A słońca coraz częściej brak.
wspominasz jak było za młodu.
czego teraz nie może być tak.
Coraz częściej nostalgia nachodzi.
całe życie przed oczami masz
Nie ważne jak Ci się powodzi ,
za kimś tęsknisz i czegoś Ci brak.
Kopciuszek
nieważne - piszemy razem