Nostalgia

Alina Czwarno

Zawiał silny wiatr od wschodu,

A słońca coraz częściej brak.

wspominasz jak było za młodu.

czego teraz nie może być tak.

Coraz częściej nostalgia nachodzi.

całe życie przed oczami masz

Nie ważne jak Ci się powodzi ,

za kimś tęsknisz i czegoś Ci brak.

                               Kopciuszek

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 2 głosy
Alina Czwarno
Alina Czwarno
Wiersz · 6 marca 2023
anonim
  • Arian
    Ukrainiec?
    nieważne - piszemy razem

    · Zgłoś · 1 rok temu